Nails Treatment

Wil jij ook mooie verzorgde nagels en geen zin om om de 2 dagen ja nagels te moeten lakken? CND shellac is een UV-cured polish die wel 14 dagen mooi blijft zitten met een prachtige hoogglans. Shellac wordt aangebracht als een lak en uitgehard onder een UV-lamp dus geen droogtijd.

CND shellac is dun en flexibel als lak, het ziet er niet alleen natuurlijk uit, het biedt ook een sterke, natuurlijke bescherming voor je nagels. Het resultaat? 14 dagen lang een fantastische hoogglans die je niet wil opgeven!

Zowel als bij het aanbrengen en verwijderen van de lak wordt de natuurlijke nagelplaat niet opgeruwd waardoor het beslist niet schadelijk is voor de natuurlijke nagel.

Tegenwoordig is Shellac niet meer weg te denken uit menig salon en zijn er al vele merken gevolgd met soortgelijke behandelingen die ‘gellak’ of ‘gelpolish’ worden genoemd. Deze producten zijn echter niet te vergelijken met CND Shellac en bestaan uit een hele andere formule. Want de formule van CND Shellac, dat is nog steeds het best bewaarde geheim!

CND Shellac is in tegenstelling tot veel andere UV-cured polishes geheel veilig in gebruik (Ook voor zwangere dames!). Bij alle producten die CND op de markt heeft gebracht, staat de gezondheid van de natuurlijke nagel voorop. Bij een SHELLAC-behandeling wordt de natuurlijke nagel dan ook niet beschadigd door middel van de nagel op te ruwen. Ook het verwijderen van SHELLAC is geheel veilig en pijnloos. Shellac wordt snel en eenvoudig verwijderd door middel van een wrap die enkel de nagel bedekt en doordrenkt is met CND Nourishing Remover. Dit is een remover die macadamia olie bevat zodat de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd wordt terwijl de SHELLAC wordt verwijderd.

  • blijft +/- 14 dagen zitten
  • geen droogtijd
  • fantastische hoogglans
  • beschadigt de natuurlijke nagel niet
  • verstevigt de nagels
  • je draagt het als een nagellak, geen kunstnagel

SHELLAC™? Omdat u kiest voor de hoogste kwaliteit producten, beste stylistes en laatste fashion kleuren!

Prijzen

One color

Gel polish manicure €30,-

Gel polish manicure + removal €35,-

Verstevigende manicure onder Gelpolish €37,50

Gel polish verstevigende manicure + removal €42,50

Designs

Small nail design €37,50

Medium nail design €40,-

Large nail design €45,-

Xlarge nail design €50,-

Out of the box nails vanaf €60,-

Manicure’s

Manicure €25,-

Men-icure €25,-

Gel polish removal €30,-

Hand treats

Dadi cuticle oil mini €7,50

Instagram
Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
Ilona Smit Shellac