Bruidsstyling

Hi gorgeous!
Leuk dat je geïnteresseerd bent in een bruidsarrangement!

 

De dag dat je gaat trouwen, 1 van de belangrijkste dagen in het leven van de vrouw. Je wil schitteren en er op je aller mooist uit zien!

Ilona Smit is gespecialiseerd in bruidshaar en bruidsmake-up. Het is van groot belang dat je jezelf voelt maar dan nog mooier! Dit is de kracht van Ilona Smit.

Ze zal bij de proef vragen/luisteren naar je wensen en naar je gezichtsvorm en haartype kijken om zo samen tot het perfecte eindresultaat te komen.  Of je nou een klassieke bruid bent of juist als een romantische bohemian bruid trouwt, met beide ben je in goede handen bij Ilona Smit.

Je wilt natuurlijk prachtig haar en make-up maar wilt ook dat het de hele dag goed blijft zitten. Ilona Smit werkt met professionele producten, merken en technieken zodat je de rest van de dag je niet druk hoeft te maken om bruidskapsel en bruidsmake-up. Hoe fijner jij je voelt, hoe meer je straalt!

Ilona Smit bruidsstylist

Voor de proef kan je in haar salon terecht of ze komt op locatie. De proef word zo 4 tot 6 weken voor de trouwdatum ingeplant en duurt zo gemiddeld 2 tot 3 uur. Wanneer je tot het perfecte eindresultaat bent gekomen zal Ilona Smit foto’s van het bruidskapsel en bruidsmake-up maken en alle producten opschrijven die er gebruikt zijn.

Ilona Smit Bruidsstyling

Voor de dag zelf komt ze natuurlijk op de gewenste locatie om je bruidskapsel en make-up te verzorgen. Zo kan je heerlijk de dag relaxt beginnen. Wanneer nodig help Ilona Smit met alle liefde met het aantrekken van de jurk. En prikt ze als laatst de sluier in het haar.

Ilona Smit bruids make-up

Natuurlijk is het ook mogelijk om een arrangement haar en/of make-up bij te boeken voor de getuige, (schoon)moeder, familie en/of vriendinnen.

 

Heb je vragen? Wil je graag een bruidsarrangement boeken of een offerte op maat?

Instagram
Cannot get other user media. API shut down by Instagram. Sorry. Display only your media.